Samen bouwen we aan een financieel stabiele structuur van je bedrijf

Finance business partner voor KMO's en scale-Ups

Bedrijfsadviseur met financiële expertise

Visie

Opportuniteiten voor groei creëren bij KMO's, door hen te helpen een sterke en doordachte financiële structuur uit te bouwen.

Missie

Uitgroeien tot een adviesgroep die Belgische KMO's inzichten geeft om controle over hun business  te behouden en inspiratie biedt om boven hun business uit te stijgen.

Financial Tree for Companies werd opgericht door Jonathan Thelen, een bevlogen cijferaar, een ervaren ondernemer en een overtuigde bouwer van netwerken. In de loop der jaren heeft hij als financieel adviseur, bedrijfscoach en interimmanager, kleine én grotere ondernemingen mee helpen uitbouwen, transformeren, en begeleiden naar gestage groei.

Met diepgaande en langdurige partnerschappen als fundamenten, heeft Financial Tree for Companies zich bewezen als een all-round en one-stop-shop advieshuis voor ambitieuze groeiondernemers!

Ben je op zoek naar Mee-Denkers en Mee-Doeners op vlak van financiële analyse, processen of planning?

Wil je jouw bedrijfsstrategie aanscherpen, of misschien wel herpositioneren, en heb je nood aan advies en begeleiding?

Denk jij na over de toekomst van je bedrijf, bijvoorbeeld in de vorm van een business case voor een groei investering, een financieringsplan of misschien wel een M&A traject?

Binnen elk van deze uiteenlopende disciplines werken wij samen met meerdere, zorgvuldig geselecteerde partners. Zo kunnen wij jou ontzorgen met diepgaande expertise, bewezen ervaring en betrokken partners, en samen met jou je onderneming gereed maken voor duurzaam succes!

Nood aan een financieel klankbord? Contacteer me.


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring