Financieel management

Kies voor de juiste financieringen en investeringen

Financiële analyse

Je bent benieuwd hoe financieel gezond je bedrijf is? Naast een analyse verwacht je ook tekst en uitleg?

Bij mijn financiële analyse krijg je een helder beeld van je bedrijf met een transparant adviesrapport. Om dat adviesrapport te begrijpen, heb je geen financiële achtergrond nodig.

Financiële planning en budgetten opmaken

Een financiële planning en afgewerkte budgetten geven je een gerust gemoed. Waarom? Het doet je nadenken over mogelijke uitgaven en inkomsten.

Terwijl jij dagelijks je onderneming runt, ondersteunen wij jou in het maken van een financiële planning en stellen wij jouw budgetten op om een helder overzicht te krijgen.

Business Case: investeringsanalyse

Je wil investeren in een product of dienst en je wil zeker zijn dat het voldoende zal renderen. Hoe verstandig is die geplande investering?
Als we een business case opmaken, merk je meteen of de investering een goed idee is. Je ziet ook of die investering rendabel is voor je bedrijf.

Op basis van een investeringsanalyse (inclusief adviesrapport) kan je met een gerust hart die financiële beslissing nemen.

Financiering nodig? 

Je hebt beslist om een investering te doen? Je weet dat die voldoende zal renderen? Prima eerste stap! Heb je al nagedacht over de volgende belangrijke stap, namelijk hoe je die investering gaat financieren?

Er bestaat een waaier aan financieringen en elke optie heeft zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk om de financiering te kiezen die het beste aanleunt bij jouw behoeften, dat heet slim financieren of zorgen voor een goede financieringsmix. We overlopen de financieringsmogelijkheden en bereiden alles voor zodat jij op een slimme manier aan geld geraakt.

Doordat je de keuze maakt die het meeste aan jouw behoeften voldoet, zorg je voor meer financiële rust in je bedrijf, en voor meer rust voor jezelf als ondernemer.

Je onderneming analyseren aan de hand van financiële drivers (financiële KPI’s)

Je wil de werking van je bedrijf en de prestaties binnen het bedrijf meten, om opportuniteiten voor verdere groei te zien. Goed idee!
Het bepalen van je financiële drivers of KPI’s helpt om de juiste beslissingen te nemen om je bedrijf sneller te laten groeien.

Financial Tree For Companies- 29

Samenwerken?

Dat kan volgens een van deze formules.

Financieel Advies & Consultancy

Klankbord voor ondernemers die willen groeien.

Financieel Beheer

Proactieve hulp en implementatie bij het oplossen van bepaalde financiële vraagstukken.

Business Coaching

Grondige analyse, advies en ondersteuning bij het maken van bedrijfs-cruciale beslissingen.

Nood aan een financieel klankbord?

Laten we samen het financieel management van je onderneming op punt zetten.