Doelgroep

KMO in groei

 • Jouw KMO heeft al een weg afgelegd, waardoor er al meer structuur is in je bedrijf. De structuur van je onderneming werd gaandeweg gevormd door je aan te passen aan de situaties die zich voordeden. De vorming van die structuur is dus eerder ad hoc gebeurd of het gevolg van je ervaringen. Dat kan zeer waardevol zijn, alleen is er minder overzicht, waardoor de financiële afspraken misschien niet gelijk zijn voor elke afdeling of elk team.

 • We begeleiden je bij het maken van duurzame beslissingen die op middellange en lange termijn voor meer winst zorgen. Tijdens de transitie van je onderneming naar een grotere structuur optimaliseren we de financiële fundamenten van jouw onderneming en streven we naar meer efficiëntie. We zijn jouw financiële dienst op verplaatsing, die te allen tijde beschikbaar is om je met raad en daad bij te staan.

 • Wij bieden concrete en praktische adviezen of implementaties, waarbij de financiële afspraken binnen je onderneming makkelijk te volgen zijn.

KMO in transitie

 • Je KMO is een gevestigde waarde, je bestaat al wat jaren en je bent toe aan een transitie binnen jouw onderneming om te kunnen blijven groeien.

  Je hebt een financiële structuur uitgebouwd doorheen de jaren, en die is redelijk efficiënt. Toch denk je dat er verbetering mogelijk is, bijvoorbeeld door een ander bedrijf over te nemen of door een interne herstructurering.

  Financiële stabiliteit is dan van cruciaal belang. Op dat ogenblik kan je een beroep doen op ons. Als jouw kennispartner helpen we je complexe financiële vraagstukken op te lossen.

 • Financial Tree for Companies is je financiële consultant die jouw onderneming helpt bij transitie-trajecten zoals een herstructurering of uitbreiding.

  We brengen de nodige tools en adviezen aan om financiële risico’s en opportuniteiten in kaart te brengen, zodat je doordachte beslissingen kan maken die de toekomst en de stabiliteit van je onderneming garanderen.

  Daarnaast kan je ons beschouwen als jouw kennispartner die je inzichten en inspiratie biedt en waar nodig mee coördineert om een transitie succesvol te laten verlopen.

 • Wij bieden concrete en praktische adviezen of implementaties, waarbij de financiële afspraken binnen je onderneming makkelijk te volgen zijn.

We werken mee aan de financiële strategie van onder meer